RemmersVanGorkom Vastgoedadviseurs

Sectoren

De basis van RemmersVanGorkom is onstaan vanuit winkelvastgoed. Door de jaren heen hebben wij deze expertise uitgebreid met nauw verwante andere sectoren. Sectoren waar retail in toenemende mate onlosmakelijk mee verbonden is.

// Retail

De retailmarkt kent voor ons geen geheimen. Verhuur, aan- en verkoop van winkelvastgoed én assetmanagement zijn van oudsher onze kernactiviteiten. A1/2 winkels, wijk en stadsdeelcentra, solitaire supermarkten en perifere detailhandelslocaties zijn onze specialiteit.

Bekijk projecten

// Wonen

Naast retail ligt onze focus op het aankopen van wooncomplexen in de huursector voor onze investeerders. Wij bemiddelen in de aan- en verkoop van appartementen en grondgebonden woningen (nieuw en bestaand).

Bekijk projecten

// Leisure

Net zoals winkelen is leisure een aangename manier van vrijetijdsbesteding. Horeca (Hotels, restaurants, bioscopen, casino’s zijn leisure activiteiten die medebepalend zijn voor een succesvolle retailomgeving. Wij weten daar alles van en helpen u graag bij het huisvesten in, of om een bemiddelende rol te spelen in de aan – en verkoop van dit type vastgoed.

Bekijk projecten

// Logistiek

Bij het ontwikkelen en investeren in retail wordt ook logistiek in toenemende mate meegenomen door investeerders. Wij adviseren partijen in het vinden van nieuwe huisvesting (kantoor en warehouse). Wij adviseren onze klanten in geval van Sale&lease back, grondaankopen, ontwikkeling.

Bekijk projecten

Van Gorkom: “Investeerders die voorheen alleen in winkelvastgoed investeerden richten zich nu ook op andere sectoren zoals wonen en/of zorgvastgoed, vaak in combinatie met retail. Het is duidelijk dat wij als adviseurs hierin mee gaan en hebben daarom onze expertise de laatste jaren verbreed naar residentieel vastgoed, logistiek en kantoren”.