Project omschrijving

RemmersVanGorkom Vastgoedadviseurs heeft namens Grimonte Investment Management een woning- en winkelcomplex aangekocht in Nieuwegein van een particuliere belegger.

Het Makadocenter dat eind jaren ’60 is gebouwd, omvat 33 appartementen en een goed lopend wijkwinkelcentrum. Verkoper heeft recent een verduurzamingsslag gemaakt door het complex aan te sluiten op stadsverwarming en door alle appartementen te voorzien van dubbelglas. Verder is het winkelcentrum van 3.600 m2 recent gemoderniseerd: de supermarkt is vergroot en het aantal parkeerplaatsen is uitgebreid zodat de winkels makkelijk bereikbaar zijn.

Huurders van het winkelcentrum zijn onder andere Boon’s Markt, Kwalitaria, Primera en een aantal lokale ondernemers waaronder een groentezaak, bakker en slager. Bristol heeft recent haar huurovereenkomst verlengd.

Grimonte realiseert deze belegging in nauwe samenwerking met een kleine groep particuliere investeerders. ABN AMRO financiert de belegging bancair. Verkoper is geadviseerd door Oranjeborch Bedrijfsmakelaars. RJB Advocatuur en Eversheds Sutherland hebben Grimonte juridisch geadviseerd.