RemmersVanGorkom Vastgoedadviseurs
Tim Remmers

Tim Remmers

Tim is na zijn studie commerciële economie in 1993 zijn carrière gestart bij retailorganisatie Videoland Nederland als acquisitie manager. In 1997 is Tim overgestapt naar ING Vastgoed Ontwikkeling als verhuurmanager retail. In 2004 startte Tim zijn eigen bedrijf Remmers Retail, een zelfstandig vastgoedadviseur gespecialiseerd in de verhuur van winkels en winkelcentra.

In 2008 verkocht Tim zijn bedrijf aan SCM (Shopping Center Management), een toonaangevende winkelcentrummanager in Nederland.. In 2011 werd SCM overgenomen door CBRE. Tim werd benoemd tot Director Retail bij CBRE. In 2013 stapte Tim over naar WPM (sinds 2016 Colliers International), een top 3 property manager, als directeur Leasing.

In 2016 heeft Tim zijn bedrijf Remmers Retail opnieuw opgestart. Voornaamste activiteiten zijn projectverhuur, asset management en beleggingstransacties. Sinds 2016 heeft Remmers Retail diverse transacties gerealiseerd waaronder winkelcentrum Wilgendonk, Winkelcentrum Hart van Gravenzande (2017), Supermarkt (Albert Heijn) en diverse winkels op het Oosterdokseiland te Amsterdam.

Frank van Gorkom

Frank is zijn carrière begonnen bij Jones Lange LaSalle in 1988. Hij heeft leidinggegeven aan de (Retail) Capital Markets afdeling tot 1999. Per 2000 werd hij partner bij IVN Inter Vastgoed Nederland, waar hij zijn Capital Markets activiteiten heeft voort gezet tot 2006. In 2006 heeft Frank een nieuw bedrijf opgericht onder de naam Van Gorkom Retail Property Consultancy.

Gedurende de afgelopen jaren is Frank verantwoordelijk geweest voor het bedenken, begeleiden en afronden van beleggingstransacties op het gebied van woonprojecten, winkelobjecten of combinaties daarvan. Opdrachtgevers zijn institutionele en particuliere beleggers en ontwikkelaars uit binnen- en buitenland. Tevens adviseert Frank bij de financieringsmogelijkheden van vastgoedprojecten.

Frank van Gorkom

Remmers: “Een paar jaar geleden hebben wij samen een aantal succesvolle beleggingstransacties gerealiseerd. In dat traject hebben we elkaar goed leren kennen en dat beviel goed. Onze netwerken sluiten goed op elkaar aan en onze expertises zijn ook complementair.”