RemmersVanGorkom Vastgoedadviseurs

Activiteiten

RemmersVanGorkom Vastgoedadviseurs adviseert marktpartijen op het gebied van vastgoedtransacties aan- en verhuur, aan- en verkoopbegeleiding, (her)ontwikkeling en assetmanagement.

// Aan- en verkoopbegeleiding

Bij de aankoop van een object begeleiden wij de investeerder vanaf de acquisitie tot aan de realisatie. Door onze kennis en drive zorgen wij voor een optimaal resultaat voor onze klant. Market research en het due dilligence onderzoek zijn onderdeel van onze dienstverlening.

Bij verkoop van een object of portefeuille zorgen wij voor een optimaal resultaat door een optimale en volledige informatieoverdracht.

Bekijk projecten

// Asset Management

Door onze jarenlange ervaring en kennis van de retailmarkt zijn wij als geen ander in staat een winkelcentrum of winkelportefeuille te managen en te zorgen voor een beter resultaat. Een voorbeeld is winkelcentrum Reigersbos (Amsterdam Zuidoost) waar wij na de aankoopbegeleiding als asset manager het winkelcentrum in een nieuwe fase hebben kunnen brengen.

Bekijk projecten

// Ontwikkelen/ transformeren

Voor onze investeerders zijn wij steeds op zoek naar goede herontwikkeling- en transformatie projecten. Door ons uitgebreide netwerk zijn wij in staat interessante objecten te traceren en aan te kopen voor onze klanten. Een recent voorbeeld is Nijmegen Stationsplein.

Bekijk projecten

// Projectverhuur

Onder projectverhuur verstaan wij een projectmatige aanpak van de verhuur van een winkelcentrum of winkelcluster. Oog voor de juiste branchering en kwaliteit huurder is een eerste vereiste om een winkelcentrum beter te laten renderen. Recente verhuuropdrachten zijn Amsterdamse Poort Amsterdam Zuid in opdracht van CBRE Global Investors en Hart van ’s Gravenzande (8.000 m2).

Bekijk projecten

Remmers: “De markt is sterk aan het veranderen. Onze rol is om voor de troepen uit te lopen. Door initiatieven te nemen en verbindingen te leggen met ontwikkelaars en investeerders en hen te helpen met het financieren en ontwikkelen van die multifunctionele projecten. Door deze gecombineerde rol onderscheiden we ons in de markt en kunnen we echt het verschil maken.”